Pagina 1 van 1

Nieuwe regels inzake bestelling clubkledij

BerichtGeplaatst: 29 Sep 2008 18:39
door Abeloos
Beste FJRijders,

De bestellingen van de clubkledij lopen niet zo vlot als we gedacht hadden. Er zijn niet echt veel bestellingen en deze zijn daarbij ook nog eens erg gespreid. Dit veroorzaakt voor ons een aantal praktische problemen. Wij moeten namelijk iedere bestelling bij de leverancier gaan afhalen. Jullie zullen dan ook wel begrijpen dat dit voor ons niet langer werkbaar is. (meerdere keren vele kilometers voor kleine bestellingen :( )
Om deze reden hebben wij een nieuwe regeling uitgewerkt.
Vanaf nu zullen we drie maal per seizoen een aankoop van clubkledij organiseren. De eerste maal zal zijn net voor de aanvang van het seizoen, de tweede keer ergens halverwege en de derde maal op het einde van het seizoen. We zullen er ook voor zorgen dat de leveringen zo veel mogelijk op onze evenementen (ritten en andere festiviteiten ;) ) kunnen doorgaan.
De periodes van aankoop zullen ruim op tijd op dit forum aangekondigd worden en we zullen er ook voor zorgen dat jullie tijd genoeg krijgen om tijdens deze periodes bestellingen te kunnen plaatsen. Het bestelformulier zal enkel nog beschikbaar zijn tijdens de aankoopperiodes. Tijdens de rest van het jaar zal het formulier geblokkeerd worden.
We hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor deze beslissing.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur