Sponsors Bezoeken

Op bezoek bij onze sponsors


Elk jaar opnieuw bezoeken de leden van het bestuur de meeste van onze sponsors.
Alle motordealers die onze club financieel een handje toesteken worden elk jaar opnieuw van een bezoekje voorzien.
Niet dat ze belangrijker zijn dan onze andere sponsors, maar het is nogal moeilijk om met een delegatie van het bestuur bij een andere sponsor zomaar binnen te vallen.
We leggen het even uit.

Sommigen van onze sponsors zijn zelfs ex-clublid maar blijven nog steeds trouw als Forumlid zoals b.v. “Tielens Benny Bvba Verwarming & Sanitair” of beter gekend als Heatingmann, onzen Benny is zo eentje van de sponsors die onze FJRijders Club blijft steunen, wat dan ook superfijn is om zulke mensen dan ook nog als actief forumlid in de club te hebben.
Benny heeft geen motorzaak, maar als je je huis wil verwarmen, koelen, van sanitair wil voorzien of zelfs een volledige nieuwe badkamer wil laten plaatsen in of rond de buurt van Heusden Zolder, dan is Benny jouw geschikte man die je met raad & daad kan bijstaan.
Je begrijpt dat een bezoek van het bestuur bij Benny tijdens zijn dagelijkse bezigheden niet echt zou passen, wetende dat wij hem hiermee enkel zouden storen tijdens zijn actieve werkuren.

Sponsors zijn nodig om onze club gezond en met het hoofd boven water te houden, en daarom willen we ze met dit schrijven nog eens bedanken voor hun jaarlijkse financiële steun die ze onze club elk jaar opnieuw toe-eigenen.
Je kan onze sponsors terugvinden op ons Forum, ofwel in de lopende banner op ons portaal of via de link naar onze sponsorpagina.

“De Pelgrim” en tevens ons clubhuis is door de meeste van jullie ondertussen wel gekend.
Buiten onze jaarlijkse BBQ worden al onze evenementen en bestuursvergaderingen bij hen gehouden.
We zijn er steeds meer dan welkom en worden zoals de meeste van jullie al hebben mogen ondervinden telkens opnieuw verwent met al het lekkers dat ze hun klanten aanbieden.
Voor diegenen dat er nog niet geweest zijn om eens gaan te proeven van wat ze aanbieden op hun kaart, wees gerust dat het de moeite is om er naartoe te gaan.

“Colson verzekeringen” in Heverlee kan je zoals de naam het al zegt voorzien van al de nodige verzekeringen die een mens maar kan bedenken, het zijn mensen die je zeker zullen bijstaan met de nodige raad en als het nodig is met hun daden, dat kunnen we jullie met de hand op het hart garanderen. Als trouwe sponsors voorzien ze ons jaarlijks van financiële steun die onze clubkas alleen maar ten goede kan komen, ook al hebben ze geen rechtstreekse band met onze club, maar ze zijn al jaren belangrijk met hun steun en daarom blijven we ze enorm dankbaar voor die steun dat ze ons elk jaar opnieuw toe-eigenen.

“Moto Center Tienen” is wel gekend onder onze clubleden als Yamaha & Suzuki dealer.
Enkele van onze leden gaan er jaarlijks op bezoek voor het onderhoud van hun FJR.
En….. bij een opendeurdag indien nodig, hielp het bestuur graag een handje als er wat meer uitleg moest gegeven worden over een FJR of een andere tourmotor zoals b.v. de Tracer GT 900.
Een bezoek aan deze mensen is steeds aangenaam en we worden telkens goed ontvangen met een hartelijke welkom en de nodige steun voor de clubkas.

Bij “Banden Ronnie en Zoon” zijn de meesten van ons al wel eens langs geweest om een nieuw setje banden op onze machines te laten leggen. De service is steeds top en de bereidheid om ons zo snel mogelijk verder te helpen groot. Trouw aan onze club schenken ze dan jaarlijks hun bijdrage om onze clubkas te spijzen.

Onze Fluo Hesjes van het 15-jarig bestaan van onze club komen van “EKO Motorwear” in Kontich.
Een super zaak in alles wat met kledij voor op de motorfiets te maken heeft.
En….. het is zeker de moeite om ze eens te bezoeken als je op zoek bent naar nieuwe kledij, handschoenen, helm , laarzen enz….
Kortom een totaal shop als je op zoek bent naar iets nieuw om mee rond te toeren zodat je er blitser en zeker in orde zal voorkomen.
Als trouwe sponsor zijn we hun dan ook bijzonder dankbaar voor hun jaarlijkse bijdrage.

“Promotor” is een motorzaak in Erpe-Mere.
Nu is het een Triumph Dealer, maar hij is al sponsor van in de tijd dat hij nog een Yamaha dealer was.
En een bezoek aan Promotor is altijd een beetje feest.
Elewout, of Ele voor de vrienden is een man met een groot motorhart.
Hij vertelt graag en doet dat op zo een manier dat je aan zijn lippen gekluisterd bent en je zijn verhaal zeker niet wil missen.
Een super sociale man die onlangs het besluit nam om in zijn motorzaak een Bikers-Bar te installeren.
En met succes!!
Je kan er vanaf nu niet alleen langs voor het kopen en of het laten nazien van je Triumph (of ander merk motorfiets), maar je kan nu ook vertoeven en genieten van een gezellige babbel bij een drankje aan de bar waar de wildste verhalen van de hand gaan.
We hoeven jullie dus niet te vertellen dat ons bezoek aan Promotor een beetje langer geduurd heeft dan voorzien, we hadden zelfs nog spijt toen we moesten vetrekken om op tijd terug thuis te zijn.

Om het na al de bovenstaande commentaar nu kort af te sluiten, “Van Harte Bedankt” aan alle sponsors die de FJRijders een warm hart toedragen met hun steun zodat wij met gevulde longen en de nodige inzet onze club op een gezonde manier kunnen blijven besturen.