Clublid worden!

Gesloten
Gebruikersavatar
Abeloos
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2948
Lid geworden op: 03 mar 2008 23:42
Mijn motor is: FJR1300A '15
Regio: West-Vlaanderen
Locatie: aan't zeetje
Contacteer:
Status: Offline

Clublid worden!

Bericht door Abeloos »

Beste Leden,

Via onderstaande link is het mogelijk om zich in te schrijven als clublid. Dit formulier dient volledig ingevuld verstuurd te worden waar het door ons wordt behandeld en verwerkt. U wordt ook pas als clublid vermeld en opgenomen als wij de betaling van € 20.00, op rekeningnummer zoals vermeld op het inschrijvingsformulier, hebben ontvangen.
Inhoud van "clublid":
:arrow: geen ritgeld betalen bij officiële FJRijders-ritten,
:arrow: clubvoordeel bij groepsdeelname aan cursussen,
:arrow: clubvoordeel bij actievoordelen,
:arrow: clubvoordeel bij FJRijders-evenementen zoals de nieuwjaarsreceptie, de BBQ, eventuele groepsreizen (*), enz... ?
:arrow: recht op verantwoording door het bestuur, dit door middel van de ledenvergadering op einde van het jaar. Tevens gaat deze vergadering gepaard met een diner, aangeboden door het Bestuur.

(*) : Omwille van het steeds groter wordende succes van onze jaarlijkse clubreis, zijn we genoodzaakt om voorrang te verlenen aan onze clubleden. Forumleden kunnen zich uiteraard inschrijven maar zullen, wanneer de vraag groter is dan het aanbod van kamers, op een reservelijst worden geplaatst. Uw plaats op deze reservelijst wordt bepaald door het tijdstip van inschrijving :!:

Van clubleden verwachten we uiteraard ook dat ze met een :fjr2: rijden.
De partner/duo van het betreffende clublid dat zich aansluit voor komend seizoen zal een bedrag van € 10,00 moeten bijdragen indien zij/hij wenst deel te nemen aan evenementen die ingericht worden door het bestuur.
Dit impliceert dat een clublid en zijn partner samen € 30 dienen te betalen opdat de partner van dezelfde voorwaarden zou kunnen genieten zoals de etentjes en dranken op de nieuwjaarsreceptie, BBQ en ledenvergadering.

We willen echter wel een tegemoetkoming doen naar mensen die pas op het einde van het seizoen besluiten om lid te worden. Daarom deze regeling :
Mensen die vòòr 01/09 lid worden betalen € 20,00 per kalenderjaar.
Mensen die pas vanaf 01/09 lid worden betalen nog slechts € 10,00

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we als bestuur exclusief voor de clubleden zullen werken. Alle activiteiten die we zullen organiseren, zullen voor iedereen toegankelijk blijven, maar de clubleden zullen dus van bepaalde voordelen kunnen genieten.

Het bestuur heet jullie alvast van harte welkom in de club ;)

Klik hier om Clublid te worden
Mvg, Abeloos :walk:
Afbeelding
Motorrijden is steeds een beetje reizen!
Gesloten